Ämnesområden

Affärssystem i Sverige

Den tidigare rapporten Affärssystem i Sverige från HerbertNathan & Co heter numera ERP in Sweden och är på engelska. ERP in Sweden är en oberoende och omfattande analys av olika leverantörer av affärssystem och deras systemlösningar på den svenska marknaden.

Ett utmärkt verktyg för företag och organisationer som står inför uppgiften att påbörja utvärdering och upphandling av ett nytt affärssystem. Dessutom intressant för de verksamheter och företag som redan har ett affärssystem och önskar att få en överblick av marknaden och aktuella trender.

Du ser alla rapporter och marknadsanalyser från HerbertNathan här

Utvärdera affärssystem i förändring

Sage X3 nytt affärssystem i Sverige

Ett nytt affärssystem på den svenska marknaden är Sage X3 som vi på Systemstöd introducerar i Sverige. Affärssystemet Sage X3 finns inte med i årets rapport, ERP in Sweden 2016 men har fått positiva omdömen.

"Jag brukar undvika att favorisera enskilda leverantörer och system men vill ändå i denna blogg lyfta fram Sage X3 som ett unikt undantag. Sage har med denna produkt åstadkommit något som få andra leverantörer lyckats med. Gränssnittet är väldigt behagligt uppbyggt, både avseende kombinationen av design, färger, menyer och fält samtidigt som systemet är byggt för att smart anpassa sig efter användarens skärmstorlek. Många leverantörer har något att lära av Sage."

Från blogginlägget – Webbaserat innebär inte att ett system är bra, Jonas Andersson, HerbertNathan & Co, 7 maj, 2016.

Affarssystemet Sage X3

Se video om Sage X3 användargränsnitt här >

Fredrik Jansson Systemstodsbloggen   Fredrik Jansson, fredrik.jansson@systemstod.se


Andra blogginlägg på Systemstödsbloggen

Vår resa till nytt affärssystem – urvalsprocessen >
Drift av affärssystem >
Utvärdering av nytt affärssystem i förändring >


Dela: